ابزارها و اپلیکشن های زیادی برای به اشتراک گذاری لینک و محتوا در اینترنت هست . سایت هایی نظیر بالاترین، لینکپد، StumbleUpon، دلیشز و غیره هم دارن با ارائه پنل های کاربری مجزا و تقسیم بندی های موضوعی-کیفی همین هدف رو دنبال میکنند . اما نمی دونم چرا هیچوقت نتونستم کاربر ثابت یکی از اینها باشم و خیلی زود از تولید کننده(کاربر) به مصرف کننده(مخاطب) تبدیل شدم . شخصا فکر میکنم عامل این بیرغبتی به استفاده از سایت های تخصصی توی این حوزه رو باید در نفوذ گودرِ سابق بین کاربرها جست . به هر حال، از وقتی گودر رفت، همهی ما لینک های مفید کمتری رو دریافت می کنیم و تقریبا منبعی جز فیدهایی که پیگیرشون هستیم نداریم . توی یک اینطور فضایی، امکان رشد و معرفی وبلاگ های نوپا و منابعی که کمتر توی چشم هستند به مراتب کاهش پیدا می کنه .
راهحل : منطقی ترین راه شاید استفاده از سیستم های لینک پراکنی مثل همون بالاترینِ تکفیر شده یا نمونه های مسدود نشده مثل لینک پد هست . البته خودِ این مساله، یک خواست جمعی میخواد و البته یک مدت زمان . راه حل دمِ دستی تر، کاری هست که آقای نعمتیشهاب یک سالی هست که انجام میدن و اون، ارسال پستی در وبلاگ با عنوان لینک های هفتست .
قدیمیهای وب حتما بلاگ رولینگ و حتی لینک های روزانه رو بخاطر دارند …
من تصمیم دارم از امروز، هفتهای یک بار و هر هفته، حداقل پنج لینک مفید رو تو حوزه های مورد علاقم از طریق یک پست مجزا به اشتراک بگذارم . امیدوارم دوستان دیگه هم یا از این روش پیروی کنند یا به فکر راه حلی بهتر برای حفظِ چرخش اطلاعات تو سطح وبفارسی باشند*
نظریه شش درجه جدایی چیست؟ نزدیک ترین یا به جرات پایه ای ترین نظریه به شبکه های اجتماعی؛ نظریه شش درجه جدایی (Six Degrees of Separation) است. نظریه که می گوید هر دو انسان ساکن بر روی کره زمین، حداکثر یک رابطه با ۶ واسطه یا کمتر به هم مربوط میشوند، یعنی حداکثر توسط پنج واسطه به یکدیگر متصل می گردند. ..
مدیریت رسانه در عمل این روزها در دانشگاههای ما درسها و سیلابسهایی برای مدیریت رسانه به ما عرضه میشود که باید آنها را در کوزه گذاشت و آبش را خورد. درسهایی که معلوم نیست برای چی ارائه میشوند…
دو مکتب فکری: تفاوت اپل و گوگل از کجا شروع میشود در شروع باید بگوییم که این دو شرکت بر پایه دو ساختار کاملا متفاوت بنا شدهاند. سرگئی برین و لری پیج پایهگذاران گوگل سرسختانه به قدرت دادهها و اعداد باور دارند و تکیهی آنها بر این معیارها سنگ بنای هر تصمیمی مهمی برای آنهاست. باید گفت اطلاعات بزرگترین اهرم در گوگل محسوب میشود. در مقابل استیو جابز به قدرت طراحی باور داشت و اغلب نسبت به اطلاعات کمتوجه بود. او در یکی از نقل قولهای مشهورش میگوید: “بیشتر وقتها مردم آنچه را میخواهند نمیدانند مگر اینکه شما آن را نشانشان دهید”…
استفاده از اینترنت جهت پیش بینی آب هوا در ورزشهای طبیعت میخوایم به یه برنامه داخل طبیعت بریم . کویر ، کوهنوردی ، جنگل نوردی ، دوچرخه کوهستان ، اسکی … اما چجوری می تونیم از پیش بینی وضع هوای اون منطقه مطلع بشیم؟
پشت طوفان Angry Birds چه کسی ایستاده است؟ حتی اگر یکی از ۴۰۰ میلیون نفری نباشید که تا کنون بازی Angry Birds را دانلود کرده اند، این آمار شما را شگفت زده خواهد کرد که ۳۰ میلیون نفر این بازی را هر روز انجام داده و ۱۳۰ میلیون نفر نیز هر ماه این بازی را تا مرحله آخر تجربه می کنند.
* : گوگلپلاس، فیسبوک و حتی تویتر هم امکان لینک پراکنی را به کاربر میده . اما واقعا اینها رو میشه با گودر مقایسه کرد؟
** : اگر طرح یا نظر خاصی برای چرخش بهتر لینک ها در وب دارید که به نظرتون کاربردی تر هست، لطفا من رو مطلع کنید
ادامه بدی برادر منتظر دومیشیم
ممنون؛ چشم :.)
مثل همیشه عالی
ممنونم آقای طاهر
راستی من کماکان منتظر اون ایمیل شما هستم :))
سلام و وقت بخیر
من کل این ایده رو دوست دارم اما فکر می کنم لینک هایی که توی این شماره معرفی کردید خیلی تخصصی بود و مثلا برای من خیلی جذاب نبود . البته لینک اول که همون شش درجه جدایی بود رو خیلی دوست داشتم
ممنونم خانم سپیده
راستش من سعی کردم مطالبی رو بیارم که به شکلی با محتوای وبلاگم همسو هستند . امیدوارم بتونم تو هفته های بعد لینک های رو دسته بندی کنم 🙂